Komolyan vette a DAC a szerdai kupameccset, tíz gólt vágott Kálnón (FOTÓK)

dac

A DAC labdarúgócsapata 10:1-es győzelmet aratott Kálnón, a labdarúgó Slovnaft Cup harmadik fordulójának mérkőzésén.

A vártnál könnyebb dolga volt a DAC-nak a III. ligás kálnóiak otthonában a Slovnaft Cup harmadik fordulójában. Míg a korábbi, második fordulóban, Ladomérmindszenten aratott 4:2-es győzelem alkalmával pár nehezebb pillanatot is átéltek a sárga-kékek, szerda délután már elsöprő győzelemnek örülhettek a Losonc melletti községben. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dunaszerdahelyiek csak részben voltak tartalékosak, egy kifejezetten erős csapattal érkeztek Kálnóra, legalábbis a Veszelinov–Blackman, Brunetti, Muhamedbegovic, Ciganiks–Fazlagic–Szánthó, Kalmár, Nebyla, Gavrics–Krstovic kezdő nem éppen tartalékos összeállításnak hangzik. Csereként Szolgai, Andzouana, Dimun, Moumou és Ramadan kapott lehetőséget Adrián Guľától.

Az erős felállásnak hála a DAC már az első percben megszerezte a vezetést, majd meg sem állt tíz gólig. Krstovic triplázott, Nebyla és Gavrics duplázni tudott, valamint Ciganiks, Kalmár és Moumou is betalált. A sárga-kékek ugyanakkor nem úszták meg kapott gól nélkül, a hazaiak találatát Melicher szerezte a második félidő elején, 0:6-os állásnál.

A találkozót 820 néző tekintette meg a helyszínen, köztük nemcsak DAC-szurkolók voltak, hanem a környékbeli magyar falvakbol és Magyarországról is érkeztek nézők.

A DAC számára a kálnói meccs után hosszabb szünet következik a válogatott meccsek miatt, legközelebb október 1-én, idegenben a liptószentmikósiak ellen meccselnek a Fortuna Ligában.

Galéria
Érdekes

Kalinovo-DAC 1:10 (0:6)

Góllövők: Melicher, ill. Krstovic 3, Nebyla 2, Gavrics 2, Ciganiks, Kalmár, Moumou

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?