Klicsko-diadal – pontozással

Las Vegas. Megsérült, majd pontozással győztesnek hirdették Vlagyimir Klicsko volt profi nehézsúlyú világbajnokot az amerikai DaVaryll Williamsonnal vívott mérkőzésén.

Las Vegas. Megsérült, majd pontozással győztesnek hirdették Vlagyimir Klicsko volt profi nehézsúlyú világbajnokot az amerikai DaVaryll Williamsonnal vívott mérkőzésén.

A helyi idő szerint szombat este Las Vegasban rendezett mérkőzés ötödik menetében Klicsko szemöldöke ellenfele vétlen fejelése miatt olyan mélyen felrepedt, hogy az orvos véget vetett a küzdelemnek.

Az addigi pontozás Klicskót mutatta jobbnak, annak ellenére, hogy a negyedik menetben Williamson egyik ütése nyomán a padlóra került.

Klicsko első alkalommal lépett a szorítóba azt követően, hogy április 10-én Lamon Brewster az ötödik menetben kiütötte a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú címmérkőzésén.

A 28 éves akkor Klicskót agyrázkódás gyanújával vitték kórházba, majd alapos ellenőrzés után elengedték.

Az ukrán ökölvívó a vereség után akkor úgy nyilatkozott, hogy számára gyanús körülmények között kapott ki: a találkozó előtt furcsán kábának érezte magát. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?