Sport

Kimagaslottak a komáromiak a gimibajnokságon

Ipolyság | A szokásosnál gyérebb volt az érdeklődés a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának röplabdatornája iránt, amelyet idén Ipolyságon rendeztek.
Bőd Titanilla

2018. november 2. 09:54

A gimibajnokság röplabdatornájának résztvevői (Képarchívum)

A lányoknál három, a fiúknál négy csapat nevezett be, a vendéglátó Szondy György Gimnázium mellett a galántai Kodály Zoltán Gimnázium és a komáromi Selye János Gimnázium küldött mindkét kategóriába csapatot, a komáromi Marianum csak a fiúknál képviseltette magát.

„Nem teljesen értem, miért volt ilyen kevés érdeklődő – mondta lapunknak Szikora Gábor szervező. – Megértem, hogy Kassáról nem egyszerű ideutazni, de Ipolyságon is van egyházi gimnázium is, a környéken pedig Zselízről, Párkányból, Léváról is jöhettek volna. A kollégák azt is fontolgatják, hogy jövőre egy kétnapos rendezvény keretében Komáromban rendeznék meg az összes sportág gimibajnokságát.”

A színvonal azonban így is nagyon jó volt. Mind a lányoknál, mind a fiúknál a komáromi Selye János Gimnázium csapata lett a győztes „Izgalmas meccseket láthattunk, jó hangulatban. A komáromiak kimagaslottak a mezőnyből, hiszen ők már regisztrált játékosok, félprofinak számítanak. A mieink is derekasan helytálltak” – tette hozzá Szikora Gábor.

Tarolt a Selye-gimi

SZLOVÁKIA MAGYAR GIMNÁZIUMOK ORSZÁGOS BAJNOKSÁGA, Ipolyság – fiúk: Galánta–Selye János Gimnázium 0:2 (-10. -12), Ipolyság–Marianum 2:0 (13, 16), SJG–Marianum 2:0 (12, 5), Galánta–Ipolyság 0:2 (-8, -13), Ipolyság–SJG 0:2 (-16, -15), Marianum–Galánta 0:2 (-13, -15). Végeredmény: 1. Komáromi Selye János Gimnázium, 2. Ipolyság, 3. Galánta, 4. Marianum Komárom.

Lányok: Selye János Gimnázium–Galánta 2:0 (21, 14), Ipolyság–SJG 0:2 (-13, -17), Galánta–Ipolyság 2:0 (14, 22). Végeredmény: 1. Komáromi Selye János Gimnázium, 2. Galánta, 3. Ipolyság.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Robert Fico megjelent az alkotmánybíró-jelölti meghallgatáson

Bajban a pozsonyi idegsebészet

Több vizet a Bodrogközbe

Érsekújvár: 12 éves fiú akart meglopni egy autójában ülő nőt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?