KFC-duplázás a gútai diákfocitornán

Gúta |

<p>Ifjabb és idősebb diákcsapatok részvételével rendezett teremfocitornát a gútai FK, mindkét fronton a komáromiak nyertek.</p>

Tizennegyedszer találkoztak a fiatal focisták, már hagyományosan felváltva folytak az U13-as és az U15-ös alakulatok mérkőzései. Újonc csupán a farkasdiakat váltó érsekújvári FKM volt. Vágsellyéről és Komáromból sok szülő elkísérte gyermekét a családias hangulatú tornára, a szurkolás is az öröm és az összetartozás élményét nyújtotta.

Az U13-asoknál szorosabb meccsek voltak, kevesebb gól esett, az első három helyezett szinte azonos szinten teljesített. A nagyobbaknál a komáromiak és az érsekújváriak vitték a prímet. A komáromiaknak tökéletesen kijött a lépés, mindkét együttesük az élen végzett. A Hajdók István vezette fiatalok még gólt se kaptak, az idősebbeknek viszont némi szerencsére is szükségük volt a tornagyőzelemhez. „Őszintén elárulom, hogy nem szívesen járunk teremtornákra, inkább az előkészületi meccseket kedveljük. A gútaiak meghívására azonban nem tudtunk nemet mondani, hiszen minden évben kiváló a szervezés, színvonalasak a meccsek. Igaz, hogy a sérüléssel bajlódó Szépe Sámuel nagyon hiányzott, de védenceim lelkesedésükért külön dicséretet érdemelnek. A érsekújváriak elleni, mindent eldöntő összecsapáson az ellenfél kétszer is vezetett, ám sikerült kiegyenlítenünk, és az így szerzett egy pont elegendő volt a tornaelsőséghez” – mondta Slavomír Ďurčo, a KFC U15-ös csapatának edzője.

„Három és fél éve edzem a két gútai csapatot. A kisebbek a III. liga listavezetői, az idősebbeknél hét játékos újonc. Mind az edzéseken, mind pedig a bajnokikon bizonyítani akarnak a fiúk. Nagyon együtt vannak, a kedvező eredmények szemmel láthatóan növelik az önbizalmukat. Csizmadia Lóránd rendkívül ügyes kapus, Bagita Benedek, Nagy Viktor és Lakatos Marián is kivételes képességű. Várhatóan sokat fogunk még róluk hallani” – dicsérte a mindkét korosztályban harmadik védenceit Máté Zsolt, a gútaiak edzője, a torna főszervezője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?