Kétszer triplázott az ekeli mesterlövész

Ekel |

<p>A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában jobb gólkülönbséggel az UEFA edzői licences Anton Grajcár védencei telelnek az élen. A Komáromi járás településének képviselői a végéhez közeledő esztendőben néhány kivételtől eltekintve sziporkáztak.</p>

„Tavasszal csupán egy, ősszel pedig mindössze három bajnoki meccset vesztettünk el, és sorozatban kilenc találkozón maradtunk veretlenek, ezeken huszonöt pontot gyűjtöttünk be – hangzott a tréner gyorsmérlege. – Sajnos, tavaszi hazai bakink a bajnoki cím elvesztését is eredményezte. Az értékelt időszak elején néhány bajnokin nem éppen szívet melengető játékkal rukkoltunk elő, ám a futballban is megesik, hogy olykor hullámvölgybe kerül a kollektíva. Kemény edzésmunkával, odafigyeléssel, küzdeni tudással legyőztük a problémákat.” Szurkolóik egybehangzó véleménye szerint a csekeiek és a tolmácsiak elleni párharc jelentett számukra sokáig emlékezetes élményt.

A sikerkovács azonban az újlótiak (4:0) és a perbeteiek (3:1) otthonában aratott győzelmeket emelte ki. „A garamkálnaiak elleni hazai összecsapás első félideje után 0:3 volt az állás, a második félidőben behoztunk hátrányunkat. Ez nem a véletlen műve volt, találkozóinkon nem csak technikai és taktikai tudásban, hanem erőnlétben is felülmúltuk riválisainkat. Kiváló feltételeket teremtett számunkra a községi önkormányzat és a Csepi Ferdinánd által irányított sportvezetés” – részletezte a sikerhez vezető út összetevőit az ekeliek stratégája.

Mesterlövészük, Turza Roland két triplája mellett egy négyessel is a figyelem fókuszába került az ősszel. „Egy ízben, még a bakai együttes tagjaként ugyancsak négy találatom került egy meccsen a jegyzőkönyvbe. Őssszel a legértékesebb a perbeteiek elleni fejesgólom volt, ezzel ragadtuk magunkhoz a vezetést. A foci csapatjáték, a kollektíva segítsége nélkül nem vezethetném a góllistát” – nyilatkozta az éllovas vezéregyénisége.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?