Kétszázezer jegyet igényeltek a Bayern-szurkolók a BL-elődöntőre

Berlin |

<p>Egy nappal a Juventus ellen sikeresen megvívott negyeddöntős párharc után már több mint kétszázezer jegyet igényeltek a szurkolók a Bayern München Bajnokok Ligája elődöntőjének németországi összecsapására.</p>

 

A müncheni Allianz Arénába 69 ezren férnek el, a klubnak 39 500 bérletese van, így rajtuk kívül csak a legszerencsésebbek tekinthetik meg az összecsapást. Azt, hogy kivel találkozik a müncheni csapat - amely tavaly hazai környezetben bukta el a döntőt a Chelsea-vel szemben - pénteken a nyoni sorsoláson dől el. A Bayern mellett a két spanyol sztárcsapat, a Real Madrid és az FC Barcelona, valamint a német Borussia Dortmund szerepel a legjobb négy között.     A Bayern München idei 17 hazai bajnoki mérkőzésére már a szezon megkezdése előtt minden jegyet eladtak, továbbá több ezer, a BL-elődöntőre vonatkozó igénylés érkezett a klubhoz még a továbbjutás kivívása előtt. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?