Két vendéggól, Drak-bravúrok

<p>Feled. Telt ház fogadta Feleden a fülekieket, s amíg az első félidőben egyenrangú csapatok csatáját láthattuk a küzdelmes, de nem túl magas színvonalú mérkőzésen, a folytatásban a jobb játékerőt képviselő vendégcsapat Bari és Le Giang góljával begyűjtötte a szinte kötelezőnek számító három pontot. Ezzel egyre reménytelenebb helyzetbe kerültek a táblázat utolsó helyére visszaesett hazaiak.</p>

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Az első félidőben helyzet alig-alig akadt, csak a játékvezető borzolta a kedélyeket egy-egy téves ítéletével. A hazaiaknál Farkas, a vendégeknél Köböl és Emil Le Giang veszélyeztetett, de mind Varga, mind Drak kapus a helyén volt, utóbbi a felediek kapujában a második félidőben többször is bravúrosan avatkozott közbe. Szünet után alaposon megváltozott a helyzet, Bari már öt perc elteltével megadta az alaphangot, s lövésével szemben ezúttal már Drak is tehetetlen volt. A hazaiak fokozatosan elfáradtak, s bár Farkas kihagyta a szinte kihagyhatatlant, többnyire a hazaiak térfelén pattogott a labda, s Drak több bravúrt is kénytelen volt bemutatni. Emil Le Giang szólójánál viszont már ő is tehetetlen volt. S miután ismételt szabálytalanságért a játékvezető Farkast kiállította, s az eső is alaposan rákezdett, a hazaiak beletörődtek az újabb otthoni vereségbe.

Singlár Csaba, a felediek menedzsere is elismerte, hogy megérdemelt vendéggyőzelem született, s bár csapata nem játszott rosszul, a második félidőre elfáradt. A hazai csapat az idény során már négy edzőt menesztett, így két hete ideiglenesen Marek Drak, a csapat kapusa vezeti az edzéseket. A csapat főleg hazai pályán hullajtott el váratlanul pontokat, egyedül a málineciek ellen jött ki a lépés. Ugyan még négy forduló hátra van a bajnokságból, csoda kellene ahhoz, hogy a csapat kiharcolja a bennmaradást.

Visnyai Attila, a fülekiek klubelnöke igencsak elégedett volt a látottakkal, a fiúk hozzáállásával. Nem is igen titkolta, szeretnék a második helyet elcsípni, amely akár feljutást is érhet, ha, ahogy hírlik, a listavezető badíniak nem vállalják a III. ligás szereplést. A csapat tavasszal alaposan megerősödött, Rimaszombatból is több vendégjátékos érkezett, Árvay, Köböl és Le Giang is javára váltak a csapatnak, így két év kihagyás után minden vágyuk, hogy ismét felsőbb osztályban szerepeljenek. Visnyai szerint a feledi mérkőzésen elsősorban a középpályán múlták felül a feledieket, akik egy igen jó első félidő után megroppantak, s a vezető góljuk után már csak az volt kérdéses, hány gólt rúgnak a hazaiaknak. „Ha Drak nem védi olyan jól a felediek kapuját, akkor négy-öt gólos is lehetett volna a különbség” – tette hozzá, s még megemlítette, hogy két hazai mérkőzésük következik, s mind a nagyrőceiek, mind a Kováčová ellen kötelezően be kell gyűjteni a három pontot. S ráadásul otthon játszanak a badíniakkal is. (jdj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?