Sport

Két triplázó Hontfüzesgyarmaton

Hontfüzesgyarmat | Osztálykülönbség volt a két csapat között, a hontfüzesgyarmatiak valósággal megsemmisítették a garamszentgyörgyieket, 7:1-re győztek a lévai területi labdarúgó-bajnokság VI. MEVASPORT Ligájának szomszédvári rangadóján.
Ábel Gábor

2019. augusztus 23. 09:39

Nyolc gólt láthattak a nézők a hontfüzesgyarmati meccsen (Vanek Lajos felvétele)

Az első negyedórában villámrajtot vettek a hontfüzesgyarmatiak, akik nagy harci kedvvel és lendülettel vetették magukat a küzdelembe, és háromszor is megrezegtették Jozef Belluš kapus hálóját. Aztán egy fölöslegesen összehozott öngól feltűnően visszavetette őket, és a félidő hátralévő ideje alatt lagymatag játszadozás folyt a pályán.

„A szünetben alaposan fejmosást tartottam, higgadtabb és precízebb játékot kértem a fiúktól. A második játékrész kezdetén még akadozott a gépezet, ám a Ján Adami által szerzett negyedik gól után felpezsdültek a párharcok, és szemrevaló focit élvezhetett a közönség” – tájékoztatott Karol Pilinský hontfüzesgyarmati edző. 

A fiatalokból álló, tapasztalatlan vendégcsapat erőtlenül szövögette a támadásokat, de igazából a középpályássor és a védelem sem állt feladata magaslatán. „Ha jobban odafigyelünk és tökéletesebben összpontosítunk, akár két számjegyű vereséget is mérhettünk volna vetélytársunkra. A gólszerzésben Ján Adami és Marek Kalman jeleskedett, mindketten három alkalommal vették be riválisunk kapuját. Vasárnap Felsőzsemberen lépünk pályára, véleményem szerint van annyi erő és lendület védenceimben, hogy három értékes ponttal térhetünk haza” – jegyezte meg Pilinský. 

„Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk, az első perctől kezdve tehetetlenül, feltett kézzel játszottunk. Némileg mentségünkre szolgál, hogy hat állandó játékosunk hiányzott, akiket nem tudtunk kellőképpen pótolni” – fogalmazta meg tömören észrevételeit Tóth Péter garamszentgyörgyi klubmenedzser.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Keserű hazai DAC-vereség a vásári hétvégén

Bugár: még meglehet az öt százalék

Bemutatta programját a PS-Spolu: két új minisztériumot is létrehoznának

Bányák bezárásával a klímaváltozás ellen

Ophelia, Zsanett, Hedvig

Megduplázódhat a katasztrófák károsultjainak száma 2050-re a globális felmelegedés miatt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?