Két keresett középpályás már elkelt az átigazolási piacon

Bellingham

A Liverpool és a Real Madrid is kifogott már egy-egy nagy halat az átigazolási piacon.

A nyári játékoskeringő egyik főszereplője már előzetesen is Jude Bellingham volt. Az angol válogatott középpályás jövője pedig gyorsan el is dőlt. A 19 éves futballistát 103 millió euróért igazolta le Dortmundból a Real Madrid. A spanyol klub a jövő héten jelentheti be a játékos érkezését, miután minden részletben megállapodott Bellinghammel, aki sajtóhírek szerint hat évre, vagyis 2029-ig írhat alá.

Szintén keresett volt a Brighton világbajnok argentinja, Alexis Mac Allister, akit 35 millió font körüli összegért szerződtetett a Liverpool. A 24 éves középpályás hosszú távú szerződést írt alá a vörösöknél. Szerdán egy másik vb-győztes is bejelentést tett, Angel di María a közösségi oldalán írta meg, hogy távozik a Juventustól. A 35 éves futballista a hírek szerint elhagyhatja Európát, de a következő állomáshelyéről egyelőre csak pletykák láttak napvilágot.

Egybehangzó hírek szerint a Chelsea francia középpályása, N’Golo Kanté is klubot vált és a Karim Benzemát is foglalkoztató, Nuno Espírito Santo által irányított al-Ittihadhoz szerződik. A világbajnok játékos szerződése lejárt, így ingyen távozhatott Londonból, új állomáshelyén pedig évi 100 millió eurót kereshet.

Harmadik számú kapust igazolt a Német Kupa-győztes, három magyar válogatott labdarúgót foglalkoztató RB Leipzig is, méghozzá a másodosztályú Paderborn 29 éves, lejáró szerződésű játékosát, Leopold Zingerlét. Németországhoz kötődő magyar vonatkozású hír még, hogy az élvonaltól búcsúzó Hertha labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a másodosztályban is Dárdai Pál lesz a vezetőedző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?