Kémkednek a vitorlázók

Auckland. A vitorlás Amerika Kupa versenybizottsága az eljárási költségek, azaz 10 ezer dollár megfizetésére kötelezte az olasz Prada csapatát egy kémkedési ügyben.

Auckland. A vitorlás Amerika Kupa versenybizottsága az eljárási költségek, azaz 10 ezer dollár megfizetésére kötelezte az olasz Prada csapatát egy kémkedési ügyben.

A legutóbb döntős együttes azzal vádolta meg az amerikai Oracle BMW Racinget, hogy egy csónakja állandóan az ő főhadiszállásuk közelében horgonyzott, így próbálva kilesni a „kulisszatitkokat”

A versenybizottság azonban nem találta bizonyítottnak a vádat.

Sokkal szigorúbban járt el korábban a testület a One Worlddel szemben egy másik hasonló eset során. A szintén amerikai csapatnak ugyanis megkérdőjelezhető módon jutott a tulajdonába a címvédő Team New Zealand hajóiról készült vázlat, ezért a 13 500 dolláros büntetés mellett még a rajt előtt egy pont levonással sújtották.

A világ leghíresebb és legrégebbi vitorlásversenye kedden kezdődik a selejtezőnek számító Louis Vuitton Kupával, amelyen hat európai és 3 amerikai gárda indul.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?