Kassán marad a trófea?

Kassa/Pozsony |

<p>Ma eldőlhet a bajnoki cím sorsa a jégkorong Slovnaft Extraligában: a bajnok kassaiak a Slovant fogadják (17.00) a döntő hatodik mérkőzésén.</p>

Jelenleg 3:2-re vezetnek, és újabb győzelmük esetén ismét KeletSzlovákiában marad a trófea. A fővárosiak viszont újabb csodában bízva akarnak eljutni a sorozat hetedik mérkőzéséhez, melyet mai sikerük esetén vasárnap újra Pozsonyban játszanának. Eddig még soha nem fordult elő a döntő történetében, hogy valamelyik résztvevő 1:3-ról megfordította volna a sorozatot.

„Tanulnunk kell az ötödik mérkőzésből, jobban és nagyobb szívvel kell korongoznunk – mondta Peter Bartoš, a kassaiak egyik kulcsembere. – Remélem, már nem megyünk vissza Pozsonyba.” Abban bíznak a kassaiak, hogy sérült hátvédjeik (Tabaček, Huba, Mikuš) már jégre léphetnek, mert mindhárman főleg az emberelőnyös helyzetekben hiányoztak.
A Slovan abban bízik, hogy szerdán elkapta a fonalat, és ma is többször betalál Július Hudáček kapujába. „Alaposan végignéztük a kassai kapus védési szokásait, tudjuk, hogyan működik együtt társaival, és megtaláltuk rá a megoldást is – árulta el Ľubomír Vaic, a Slovan csapatkapitánya. – Szerintem eljátszotta a szerencséjét, amikor azt mondta, hogy a köztársasági elnöknek nem kell messzire utaznia az ünnepélyes díjkiosztóra, mert a kassaiak már úgyis szerdán elviszik az aranyérmet Pozsonyból. Én abban bízom, hogy tényleg eljönnek az éremért, de csak vasárnap, az ezüstért.”
Hudáček így nyilatkozott a mai mérkőzés előtt: „A hatodik meccsen mindenképpen győznünk kell, mert Pozsonyban egy hetedik meccset a New York Rangers sem nyerne meg.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?