Kanadai Nagydíj - Lewis Hamilton győzött

Montreal |

<p>Lewis Hamilton, a McLaren-istálló brit pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Kanadai Nagydíjat, a világbajnoki sorozat nyolcadik versenyét, Montrealban.</p>

Hamilton mögött csapat- és honfitársa Jenson Button lett a második, a ferraris spanyol Fernando Alonso pedig a harmadik.

A 2008-ban vb-győztes Hamilton ezzel a pontverseny élére került, a címvédő Button a második míg az eddigi első, az ausztrál Mark Webber (Red Bull) lecsúszott a harmadik pozícióba.

Hamilton, aki az első rajtkockából startolt csak rövid időre engedte ki a kezéből az első helyet, ugyan Alonsónak sikerült megelőznie egy alkalommal, ám a brit gyorsan visszavágott. Az ibériai pilótát a verseny második felében Button is maga mögé utasította.

A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) továbbra is epizódszerepet játszik, ezúttal is pont nélkül zárt.

Két hete a török GP-n szintén Hamilton volt az első és Button a második.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?