Jurko nélkülözhetetlen

Bacsfa. Voltak olyan mozzanatai a szombati Báč–Prešov II. labdarúgóligás találkozónak (3:0), melyek talán első látásra nem szúrtak szemet, de mindenképpen érdemes ezeket más szemszögből is közelebbről megvizsgálni.
ROMAN JURKO. A Slovanból érkezett kölcsöncsatár volt a bacsfai csapat lelke ezen a mérkőzésen.

Bacsfa. Voltak olyan mozzanatai a szombati Báč–Prešov II. labdarúgóligás találkozónak (3:0), melyek talán első látásra nem szúrtak szemet, de mindenképpen érdemes ezeket más szemszögből is közelebbről megvizsgálni.

ROMAN JURKO. A Slovanból érkezett kölcsöncsatár volt a bacsfai csapat lelke ezen a mérkőzésen. Küzdött, hajtott, gólokat lőtt (ősszel négy meccsen már hatot szerzett). Obert edző állítja, ha fejben is „beérik”, és együttműködésük kitart a bajnokság végéig, képzett élvonalbeli labdarúgó lehet a fiúból. Már csak miatta is érdemes kimenni a bacsfaiak meccseire.

SAMUEL FÜZIK. Mindenkinek feltűnt, a hazai játékmester halvány teljesítménye. Mintha hosszú hajának levágásával, Sámson példájára az ő ereje is elszállt volna. Egy olyan képzett focista, mint ő, egyszerűen nem játszhat ennyire visszafogottan.

MARTIN ZLATOHLAVÝ. A korosztályos válogatott védő volt az eperjesi védőfal leggyengébb láncszeme. Nem egyszer játszották át, rosszul helyezkedett, két gól az ő lelkén szárad. A vendégek sem titkolták, azoknak van igazuk, akik állítják, nem mindig a jó teljesítmény jelent meghívót a címeres mezbe. Az ismeretség is sokat számít.

PREŠOV. Az eperjesiek második félidei játéka. Felfoghatatlan, hogy tud egy a feljutásra hajtó csapat annyira visszaesni, és lélektelenül futballozni a szünetet követően. A klub vezetői szerint alapos fejmosást kapnak majd az érintettek, és a büntetések sincsenek kizárva. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?