Jobban van a robbanásban megsérült dortmundi játékos

Dortmund |

<p>Műtétje után már sokkal jobban van - saját bevallása szerint - Marc Bartra, aki a játékosok közül egyedüliként sérült meg kedd este, amikor a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát szállító buszt bombatámadás érte útban a vendég AS Monaco elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.</p>

A spanyol védő, aki a Barcelonától szerződött a nyáron a német csapathoz, Instagramon üzent az érte aggódóknak.

"Helló mindenkinek! Amint látjátok, már sokkal jobban vagyok" - írta a fotójához, melyen az látszik, hogy jobb karja a kézfejétől a felkarjáig be van kötve, akárcsak bal csuklója, és bal kezének felemelt hüvelykujjával jelzi, hogy már rendben van.

A 26 éves spanyol válogatott futballista köszönetet mondott a támogatásért és az üzenetekért, egyúttal jelezte, hogy lélekben a csapattársaival lesz az esti mérkőzésen.

Marc Bartra csuklóját kedden éjszaka műtötték meg. Az első hírek még arról szóltak, hogy a játékos csak kisebb sérüléseket szenvedett a karján, később azonban a dortmundi klub szóvivője közölte, hogy Bartra jobb csuklójában eltört egy csont, meg kellett operálni, és a beavatkozás során a karjából szilánkokat távolítottak el.

A mérkőzést kedden 20.45-től rendezték volna, de kevéssel a támadás után az illetékesek bejelentették, hogy szerdán 18.45-től játsszák majd le.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?