Jégkorong divízió I-es vb – A japánok nyerték az ázsiai rangadót

Budapest |

<p>A japán válogatott 6-5-re nyert a dél-koreai csapat ellen a Papp László Sportarénában zajló divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság szerdai, harmadik fordulójában.</p>

A mérkőzés derekán hat perc alatt öt gól esett, majd a záró játékrészben másfél perc alatt három. A magyarokat hétfőn legyőző dél-koreaiak ezúttal egyszer sem vezettek, kapusuk pedig a hajrában büntetőt védett. 

    3. forduló:Japán-Koreai Köztársaság 6-5 (1-0, 3-3, 2-2)--------------------------------------------gól: Szuzuki (12.), Kudzsi (30.), Kavaj (34.), Mitamura (35.), Kavasima (46.), Keller (51.), illetve Kim K. Sz. (29.), Sin (32., 45.), Radunske (37.), Kim V. J. (46.)     Később:Olaszország - Nagy-Britannia 16.00Kazahsztán-Magyarország 19.30 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?