Javítani szeretne a DAC

<p>Ma (15.30) Besztercebányán vendégszerepel a DAC a labdarúgó Corgoň Liga 23. fordulójában. Eddigi két idegenbeli tavaszi bajnokiját elvesztette a Radványi-legénység (Košice 0:1, Slovan 0:1), a Dukla-stadionban szeretne javítani.</p>

Gondban van Radványi Miklós vezetőedző, mert Struhár és Halimi sérülés miatt nem vállalhatja a játékot, Boya pedig influenzával küszködik. Rajtuk kívül Lénárth bokája és Németh Zsolt térde is hosszabb ideje rakoncátlankodik. „Rendkívül nehéz meccs vár ránk a legutóbbi bronzérmes otthonában. Konszolidált, erős csapat a Dukla, amely Jakubko januári érkezésével tovább erősödött. Rá és a gólerős Uškovičra különösen kell vigyázniuk a védőinknek -mondta lapunknak a sárga-kékek mestere. - A Slovan ellen 80 percig fegyelmezetten futballoztunk, remélem, ezúttal a találkozó végéig nem ingunk meg. Sajnos, a hátvédsorban ismét improvizálnom kell, ha Boya nem lázasodik be, akkor szóhoz jut a meccsen. Bízom benne, hogy helytállunk, és nem jövünk haza pont nélkül.“
A tegnapi hírek szerint a napok óta tartó esőzések miatt rossz állapotban van a besztercebányai stadion gyepszőnyege, még az is felmerült, hogy elhalasztják a mérkőzést. „Beszéltem a Dukla vezetőivel, akik elmondták, hogy letakarták a pályát, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy sor kerüljön az találkozóra“ - közölte velünk péntek délután Dušan Chytil, aDACmenedzsere.
A DAC várható kezdőcsapata: Novota-Obert, Hrabáč, Konečný, Boya-Helísek, Coric, Hílek, Matúš-Tomčák, Filo. A cserepadon várhatóan Kiss D., Hassan, Melinho, Lénárth, Ďurica és Nkendo foglal helyet.
A DAC 2008-as élvonalbeli visszatérése óta háromszor találkoztak a csapatok Besztercebányán: 2008 novemberében 0:0 volt a végeredmény, 2009 novemberében Seye és Pančík góljával 2:0-ra nyert a Dukla, csakúgy, mint 2010 júliusában, amikor Adámik és Pich talált a hálóba. Tavaly októberben Dunaszerdahelyen gól nélkül ért véget a két együttes meccse.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?