Jágr lemondta a válogatottságot, Rinne az MVP

<p>Minden idők egyik legsikeresebb jégkorongozója, a cseh Jaromír Jágr nem játszik többet világbajnokságon.</p>

A 42 éves csatár csapata vasárnap negyedik lett a minszki vb-n, és utána közölte a nemzetközi szövetség honlapján is: a válogatottban nem lép többet jégre, ugyanakkor az biztos, hogy az észak-amerikai profiligában (NHL) még egy idényt játszik a New Jersey Devils színeiben.    Jágr egyike azon 25 hokisnak, akik nyertek már olimpiát (1998), vb-t (2005, 2010) és Stanley Kupát (1991, 1992).     A minszki vb-n az ezüstérmes finnek kapusát, Pekka Rinnét választották a legértékesebb játékosnak (MVP) a média képviselői.    A díjazottak:az újságírók szavazatai alapján:MVP : Pekka Rinne (finn)All Star csapat: Rinne - Seth Jones (amerikai), Anton Bjelov (orosz)  - Szergej Plotnyikov (orosz), Viktor Tyihonov (orosz), Antoine Roussel (francia)    a torna rendezőinek szavazatai alapján:legjobb kapus: Szergej Bobrovszkij (orosz)legjobb hátvéd: Joneslegjobb csatár: Tyihonov A torna után kiadott új világranglista alapján - amelyen a magyar férfi válogatott a 19. helyen maradt - elkészült a jövő évi csehországi vb csoportbeosztása.A csoport (Prága): Svédország, Kanada, Csehország, Svájc, Lettország, Franciaország, Németország, AusztriaB csoport (Ostrava): Finnország, Oroszország, Egyesült Államok, Szlovákia, Norvégia, Fehéroroszország, Szlovénia, Dánia 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?