Ismét kikapott a Real, győzött a Barca

<p>Megtorpantak Ronaldóék. Kikapott a spanyol liga 30. fordulójában a Real Madrid, s ezzel lecsúszott a harmadik helyre. Győzött a Barcelona, ám az éllovas továbbra is a madridi Atlético.&nbsp;</p>

A Real két rangadót bukott el egymás után a spanyol ligában. Vasárnap este odahaza kapott ki az ősi rivális Barcától (3-4), szerda este pedig Sevillában szenvedett vereséget. A találkozót pedig a madridiak kezdték jobban, a 14. percben vezetést szereztek Cristiano Ronaldo révén. Ez volt a portugál szélső 26. találata a szezonban. Öt perccel később Bacca egyenlített, aki a 72. percben a győztes találatot is megszerezte. A 2-1-es vereséggel a Real lecsúszott a harmadik helyre. A madridiak az október Barca-Real (2-1) óta négy hónapos veretlenségi szériát húztak, ám az utóbbi két mérkőzésüket elvesztették. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"142684","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Az Atlético Madrid Diego Costa 63. percben szerzett góljával otthon fektette két vállra a Grenadát. Ezzel továbbra is a matracosok vezetik a La Ligát. 

A Barcelona otthon fogadta a Celta Vigót. A hazai csapatban főleg Neymar villogott, a brazil két gólt is szerzett (6. és 67. perc), egy találattal Messi (30. perc) is feliratkozott a góllövőlistára. A Barca egy ponttal van lemaradva a listavezető Atlético mögött, és kettővel előzi meg a Realt. A hétvégi fordulóban barcelonai rangadóra kerül sor: a spanyol Espanyol fogadja a katalán FC-t. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"142683","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?