Iniesta továbbra sem tudja, marad-e a Barcelonánál

iniesta

Andres Iniesta továbbra sem tudja, hogy a következő szezonban is a Barcelona labdarúgója lesz-e, vagy elszerződik Kínába.

A 33 éves középpályás múlt héten jelentette be, hogy komoly ajánlatot kapott a Távol-Keletről, s április végéig hozza meg döntését jövőjéről.

"Sok minden kavarog a fejemben, néhány gondolat erősebb a többinél" - mondta Iniesta a Cadena Ser rádióban.

"Még van néhány hetem dönteni, de ez lesz karrierem egyik legfontosabb elhatározása" - jelentette ki a Barcelona saját nevelésű labdarúgója, aki ugyan tavaly októberben "életre szóló" szerződést kötött a katalán együttessel, de sérülései, illetve Philippe Coutinho érkezése miatt keveset játszik.

"Abban a korban vagyok, amikor változnak a dolgok, s új, izgalmas lehetőségek adódnak" - fogalmazott a világ- és Európa-bajnok játékos, aki szerint ha a sérülések nem szólnak közbe, még két szezonon keresztül helye lenne a Barcelona kezdőcsapatában.

A középpályás 2002-ben debütált a katalán együttesben, és az azóta eltelt időben harminc trófeát nyert, amivel rekorder a spanyol futballisták között.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?