Iniesta játszhat a döntőben

<p>A szombati spanyol kupadöntőt követően kérdésessé vált a játéka, kedden azonban Andrés Iniesta bejelentette: semmi akadálya, hogy pályára lépjen a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati berlini döntőjében, ahol csapata, az FC Barcelona a Juventusszal csap össze.</p>

"Volt egy kis izomfájásom, de meg sem fordult a fejemben, hogy nem játszhatok a fináléban" - mondta a kétszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok középpályás.    Szerepeltetése vádlipanaszai miatt vált kétségessé az Athletic Bilbao felett aratott 3-1-es kupasiker után, amellyel a katalán elitalakulat a spanyol bajnoki cím megszerzését követően duplázott, és ha a hétvégén legyűri az olasz bajnok- és kupagyőztes Juventust, harmadik trófeáját is megszerezheti idén.      "Igen jó érzésekkel megyünk a BL-döntőre, és nagyon szeretnék segíteni a csapatomnak abban, hogy győzzünk" - nyilatkozott Iniesta, aki egyszersmind figyelmeztetett rá, hogy "komplikált" mérkőzésnek néznek elébe, s a torinói együttesen roppant nehéz lesz felülkerekedniük.     A berlini döntőt 20.45 órától játsszák. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?