Idegenben nyertek a ligetiek

ÖSSZEÁLLÍTÁSTampere. Idegenben nyert az Artmedia a Tampere United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első mérkőzésén. Így a Weiss-legénység kétgólos előnnyel várhatja a jövő szerdai, szenci visszavágót.TAMPERE UNITED–FC ARTMEDIA PETRŽALKA 1:3 (1:2).

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Tampere. Idegenben nyert az Artmedia a Tampere United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első mérkőzésén. Így a Weiss-legénység kétgólos előnnyel várhatja a jövő szerdai, szenci visszavágót.

TAMPERE UNITED–FC ARTMEDIA PETRŽALKA 1:3 (1:2). Góllövők: Niemi (18.), ill. Zb. Pospěch (10.), Obžera (19.), Piroska (86.). Játékvezető: Sippel (német), 9220 néző. Sárga lap: Ojanperä, ill. Velický. TAMPERE: Kavén– Järvinen, Kujala, Kuoppala, Ojanperä–Ch. James (82. Savolainen), Pohja, Saarinen– Niemi, Rafinha (71. Hjelm)– Myntti. ARTMEDIA: Kamenár– Čišovský, Saláta, Pavol Farkaš, Urbánek– Velický–Obžera (61. Pedro), Kozák, Fodrek, Halenár (75. Piroska)–Zb. Pospěch (85. Oravec). Bátran kezdtek a ligetiek, s a 10. percben Zbyněk Pospěch parádés emelésével vezetést szereztek. Mezőnyfölényben játszottak a vendégek, ám egy gyors kontra végén Niemi egyenlített. Nem egész egy percig örülhettek csak a finnek, mert az tetszetős ellenakció végén Obžera talált a hálóba. A félidő közepétől a hazaiak átvették az irányítást, Kamenár kapus több ízben is kitett magáért.

A fordulást követően is taktikusan futballoztak a ligetiek, s a mérkőzés hajrájában a csereként pályára lépő Piroska állította be a végeredményt.

További eredmények: Inter Baku–Partizan Beograd 1:1, Brann Bergen–FK Ventspils 1:0 Drogheda United–Dinamo Kijev 1:2. A Fenerbahce–MTK találkozó és a többi tegnapi összecsapás lapzárta után ért véget. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?