Hosszú Katinka győzelmének nemzetközi sajtóvisszhangja

Rio de Janeiro |

<p>A nemzetközi sajtó a magyar úszó csaknem öt másodperces előnyét, a több mint két másodperccel megdöntött világrekordot, és Hosszú edző-férjét, Shane Tusupot emelte ki.</p>

Egyesült Államok:
    -----------------
    New York Times:
"Hosszú Katinka és az ausztrálok uralták a medencét szombaton. A magyar sportoló ragyogó úszással döntötte meg Je Si-ven londoni világrekordját. Hosszú sikereihez köztudottan nagyban hozzájárul férje és edzője, Shane Tusup, akivel intenzív kapcsolatban van."

    Washington Post:
"Eddig Hosszú Katinkáé az olimpia legjobb teljesítménye. A rekorddöntésért az úszó férje, a sikert a medence szélén vadul ünneplő Shane Tusup a +felelős+."

    USA Today:
"Egy világrekorddal szerezte meg első olimpiai aranyát a magyar úszónő. Az Iron Lady már régóta üldözte a világrekordot, de eddig még nem sikerült elérnie. Az amerikai Maya Dirado nem is látta, hogy öt másodperces hátrányba került."

    Egyesült Királyság:
    -------------------
    The Guardian:
"Sokáig fogunk emlékezni arra, hogy Hosszú szinte öt másodperces előnnyel, a világrekordot is több mint két másodperccel megdöntve győzött."

    Németország:
    ------------
    Süddeutsche Zeitung:
"A többszörös világ- és Európa-bajnok magyar úszónő nagy diadallal szerzett aranyat."

    Spanyolország:
    --------------
    As:
"Hosszú a medencék sztahanovistája, ellenfeleit könnyedén legyőzve szerezte meg első olimpiai aranyérmét. A magyar úszógép sikeréhez kellett edzője, férje is, aki gyökeresen megváltoztatta Hosszú pályafutását."

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?