Horváth Csaba csapatot keres

Horváth Csaba szerződése a múlt szezon végén lejárt a Piast Gliwicénél, így szabadon igazolhatóvá vált a 33 esztendős futballista. Az egyszeres válogatott középhátvéd jelenleg csapatot keres, és egyelőre a III.

Horváth Csaba szerződése a múlt szezon végén lejárt a Piast Gliwicénél, így szabadon igazolhatóvá vált a 33 esztendős futballista. Az egyszeres válogatott középhátvéd jelenleg csapatot keres, és egyelőre a III. ligás somorjai együttessel gyakorol.

„Szép öt évet húztam le Lengyelországban, három szezont a Zaglebie Lubinnál, kettőt pedig a Piast Gliwicénél töltöttem. Az utóbbi idénytől eltekintve rendre a kulcsemberek közé tartoztam. Május végén lejárt a szerződésem a Piastnál, s most ajánlatokra várok. A nyíregyháziakkal már előzetesen meg voltam egyezve, de pár nappal később az NB III-ba sorolták vissza őket – mondta lapunknak Horváth Csaba. – Külföldön, elsősorban valamelyik környező országban szeretném folytatni a pályafutásom. Remélem, augusztus végéig sikerül csapatot találnom. Természetesen azt sem zárom ki, hogy esetleg valamelyik szlovák együtteshez igazolok. Hogy ki ne essek a ritmusból, egy hete a III. ligás somorjaiakkal edzem.”

Horváth Csaba korábban Somorján, a devíni ŠKP-ben, a Synot Staré Městóban, a trencséni AS-ben és a holland ADO Den Haagban futballozott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?