Horváth Béla szerződésre vár

Pozsony |

<p>Horváth Béla már két hete az egykoron szebb napokat is megélt, bajnoki címvédő Artmediával gyakorol. „Lazítani sincs jóformán időm, edzés edzés hátán” – magyarázza, miután többszöri próbálkozás után végre elértük telefonon.</p>

A somorjai születésű játékosnak még nincs érvényes szerződése, de jövőjével kapcsolatban nagyon bizakodó. „Az Artmedia megkereste az Intert, s Kolík edző a csapat három meghatározó játékosát ajánlotta fel a ligetieknek: rajtam kívül Erik Čikoš és Tomáš Majtán is az Artmediával készül – meséli a középpályás. – Koník edző is örül a lehetőségünknek, s csak biztatott minket. Nyolc év után jól is jönne a változás.” Az Artmediánál azonban most nagy a fejetlenség.
„Ezt csak megerősíteni tudom. Lejárt szerződésű játékosok készülnek a csapattal, akik más ajánlatokra várnak. Egyelőre kérdéses, hogyan zárul le ez az időszak. Én bizakodó vagyok. Úgy számolok, hogy legkésőbb a jövő hét folyamán aláírhatjuk a szerződést” – vélekedik az őszi I. ligás bajnok Inter meghatározó egyénisége.
Milyenek az  első benyomások? – kérdeztük. „A csapat nagyon szimpatikus, tele fiatal játékossal. Michal Hipp edzőtől kicsit tartottam, hiszen a kondíció specialistájaként emlegetik. Hosszú évekig a másodedző szerepkör jutott neki. Kellemesen meglepődtem, hiszen labda nélkül még nem telt el műfüves edzés. Élvezetes, változatos és pörgős gyakorlásokat vezényel.”
Szombaton edzőmérkőzésen is bizonyíthatott a 24 éves labdarúgó. „A téli Tipsport Liga csoportmeccsén az Inter ellen játszottunk. Igaz, hogy 3:2-re kikaptunk, de nagyon élveztem a korábbi csapattársaim elleni találkozót. Az eredményből messzire menő következtetést nem kell levonni, hiszen nálunk 5-6 új játékos szerepelt a kezdőcsapatban.”
A hétfői edzés végeztével Hipp edző egyenként értékelte védencei teljesítményét. „Megdicsért. Azt mondta, hogy nem hibáztam az első meccsen. Kiemelte, hogy Juraj Czinegével nagyon jól kombináltunk, s hasonló jó teljesítményeket kívánt – árulta el Béla, aki a mezszámra is kitért. – Az Interben mindig is 19-es voltam. Véletlen vagy sem, de a sárga-feketék elleni műfüves meccs előtti mezosztásnál is a 19-es jutott nekem. Bízom benne, hogy jó teljesítménnyel megörökölhetem a Romániába szerződött Marián Čišovský mezszámát.” (Kovács Barnabás)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?