Hiába vezetett két góllal a Honvéd

A Győr kétgólos hátrányt ledolgozva hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott a Honvéddal a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. Sopronban gólgazdag meccsen a REAC biztosan verte a Siófokot. A Fáy utcából hozta el a három pontot a Kaposvár.

A rákospalotai Somorjai (középen) már az 1. percben betaláltnb1.hu-felvételekA Rába-parti stadionban rendkívül alacsony színvonalú játékot hozott az első félidő. A valamivel aktívabb Kispest megérdemelten vezetett a kapura teljesen veszélytelen győriek ellen. Szünet után gyorsan növelte előnyét a vendégcsapat, ám egy perc elteltével Bajzát szépített, majd a csereként beállt Varga L. első labdaérintésével egyenlített az ETO. A 75. percben Völgyi a nyakánál fogva lerántotta a kitörő Abrahamot, amiért Iványi azonnal kiállította a hazai hátvédet. A játék képe alapján igazságos döntetlen született. A sérülés miatt az első félidőben lecserélt győri Eugene az első diagnózis alapján szárkapocscsonttörést szenvedett.

A Szőnyi úti zártkapus meccsen Waltner vezető találata után egy pillanatig sem forgott veszélyben a ZTE sikere. A már kiesett Tatabánya teljesen veszélytelen volt a kapura, a ZTE pedig még növelni is tudta előnyét.

Meddő mezőnyfölényben futballoztak a házigazda székesfehérváriak az első félidőben, hiába állomásoztak többnyire a DVTK térfelén, nem találtak Köteles kapujába. A második játékrészben aztán mindkét együttes kinyílt. A jó iramúvá vált találkozón a hazaiak jöttek ki jobban az „adok-kapokból“.

Sopronban gyorsan vezetést szer?zett a „házigazda“ REAC, majd gyenge színvonalú, unalmas játékot láthatott a pár száz néző. Tormának a félidő utolsó percében szerzett gólja egy alacsony színvonalú első félidőt foglalt keretbe, amelyben a valamivel többet támadó REAC megérdemelten jutott előnyhöz. A második játékrészben mindkét csapat nyílt sisakkal játszott. A REAC több helyzetet dolgozott ki, a mezőny legjobbja, Tor?ma Gábor kétszer is betalált, s főleg az ő mesterhármasának köszönheti a biztos győzelmet a REAC.

Az első félidőben a házigazda Vasas irányította a játékot, mégis egy 11-essel a kaposváriak szereztek vezetést, ám Mészöly Géza együttese egy szép góllal még a szünet előtt egyenlíteni tudott. For?dulást után is a Vasas volt aktívabb, ám az angyalföldiek rendkívül ötlettelenül támadtak, míg Prukner László tanítványai egyetlen valamirevaló akciójukból – Oláh és Alves pazar összjátékából – megszerezték a győztes gólt, és ezzel mindhárom pontot elvitték.

Az éllovas MTK az első félóra végén szerzett veztést, majd nem sokkal a szünet után növelte előnyét a kék–fehér gárda, s megérdemelten nyert az újonc otthonában. (o-o)

Négyet lőttek, Aczél mégis elégedetlen

Sopron. A „házigazda” REAC együttese 4:2-re verte a Diósgyőr csapatát, a rákospalotaiak vezetőedzője, Aczél Zoltán mégis elégedetlen volt: „A csapatjátékunk kívülről egyeseknek jónak tűnhetett, de állítom, hogy a soproni mérkőzések közül most játszottunk a legrosszabbul. A végén pedig még majdnem a győzelmünk miatt is aggódnom kellett. Legközelebb jobban oda kell figyelni a hajrára...” (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?