Hétvégi fociszeletek - Veľký Horeš–Kráľovský Chlmec (V. L. KESZ, D)

<div><div>Annak dacára, hogy a vendéglátók (3.) tizenhét ponttal többet szereztek, mint a királyhelmeciek (12.), rangadó lévén tavaszi nézőcsúcsra van kilátás a vasárnapi, (17.00) Tiszacsernyőn sorra kerülő összecsapáson.</div><div>&nbsp;</div></div><p>&nbsp;</p>

Brezina Sándor, nagygéresi klubelnök:Elégedetlenek vagyunk a tavaszi szereplésünkkel, számos esetben labdarúgóink hozzáállása fura volt. Meg kell mutatnunk, hogy tudunk ennél jobban is focizni. A legerősebb összeállításban küldhetjük a fiúkat a pályára, így csak a biztos győzelem az elfogadható. Pásztor Dénes, királyhelmeci klubmenedzser:Kasko Attila, Pásztor Ádám, Ballók Péter és Kárász Ferenc sérüléssel bajlódik, őket ifistákkal pótoljuk. A múlt heti győzelmet követően kitűnő hangulat uralkodik az öltözőben. Szeretnénk szoros eredményt elérni, de legfőképpen jó meccset játszani.  Őszi eredmény: Kráľovský Chlmec–Veľký Horeš 0:4Tippünk – 4:0 Rövidítésmagyarázat: V. liga, KESZ, D – V. liga, Kelet-Szlovákia, dél; TB, KN I – területi bajnokság, Komárom, I. osztály; TB, VK I – területi bajnokság, Nagykürtös, I. osztály. (áb, ái, jmk)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?