Hétvégi fociszeletek - Veľké Ludince–KFC Komárno (NYSZ, RB)

<p>Mindkét csapat számára fontos a holnapi (17.00) találkozó: a komáromiaknál (3.) a tét a második hely megszerzése, a nagyölvediek (7.) botlása esetén pedig veszélybe kerülhet körvonalazódó III. ligás szereplésük.</p>

Igor Kasana nagyölvedi edző:Nehéz kilencven perc áll előttünk, ám ha megismételjük a múlt heti teljesítményünket, nem lehet gond. Ami a legfontosabb, hogy végre mindenki egészséges, így a legerősebb felállásban küldhetem pályára csapatomat. Martin Kosák sárga lapjai miatt fog hiányozni. Várhatóan nem lesz sok helyzetünk, így arra kell figyelnünk, hogy minden lehetőséget kihasználjunk. Gyurenka István, a KFC edzője:Mi minden meccsen a maximumot próbáljuk nyújtani, és ez most sem lesz másképp. A vendéglátók sokkal jobbak annál, mint amit a táblázaton elfoglalt helyezésük mutat. Jozef Adámik, Csonka Árpád, Kósa Tamás és Molnár Péter sérüléssel bajlódik, betegeink viszont meggyógyultak. Remélem, eredményesebbek leszünk, mint az előző fordulóban, és pontokat rabolunk. Őszi eredmény: KFC Komárno–Veľké Ludince 2:1Tippünk – 2:1 Rövidítésmagyarázat: NYSZ, RB – – régióbajnokság, Nyugat-Szlovákia; IV. liga, NYSZ, DK – IV. liga, Nyugat-Szlovákia, délkelet; V. liga, NYSZ, D – V. liga, Nyugat-Szlovákia, dél. (áb, ái, jmk)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?