Hétvégi fociszeletek - Kameničná–Moča (TB KN I)

<p>A két csapatot tizennyolc pont választja el egymástól. A keszegfalvaiak (3.)&nbsp;egy döntetlenen kívül valamennyi hazai mérkőzésüket megnyerték. A holnapi (16.30), dunamocsiak (13.) elleni összecsapásnak is egyértelmű esélyesei.</p>

Novák Roland keszegfalvai klubelnök és edző:Őszi győzelmünket otthoni környezetben is szeretnénk megismételni. Minden a játékosok hozzáállásán múlik, természetesen nem becsüljük le az ellenfelet a gyengébb eredményei miatt. Sajnos kapusunk, Szi József a lakszakállasi meccsen a lábát törte, remélem, Nagy Viktor megfelelően helyettesíti őt. Örülök, hogy valamennyi sérültünk felépült és játszhat. Jókai László dunamocsi klubelnök:Jóval többet tudunk, mint amit a táblázaton elfoglalt helyünk mutat. Csapatunk kisebb válságba került, amelyből igyekszünk mihamarabb kilábalni. Sérültjeink nincsenek, csupán a piros lapja miatt eltiltott Marikovec Lászlót leszünk kénytelenek nélkülözni. Vitathatatlanul a vendéglátók az esélyesek, mi gőzerővel edzettünk a héten, és meglepetésre készülünk. Őszi eredmény: Moča–Kameničná 3:4Tippünk –  4:1  Rövidítésmagyarázat: V. liga, NYSZ, D – V. liga, Nyugat-Szlovákia, dél; TB DS, I – területi bajnokság, Dunaszerdahely, I. osztály; TB KN I– területi bajnokság, Komárom, I. osztály. (ái, jmk, áb)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?