Hétvégi fociszeletek - Horná Kráľová–Kráľová nad Váhom (V. liga, NYSZ, D)

<p>Csak hatpontnyi különbség van a vendéglátó felsőkirályiak (5.) és a tavasszal nyolc meccsen veretlen vágkirályfaiak (2.) között. Holnap (17.00) is szoros összecsapás várható.</p>

Kokes László felsőkirályi klubelnök:Nem erőltetjük a feljutást, s bár kikaptunk néhányszor, idegenbeli meccseinken is jól futballoztunk, csak nem rúgtunk gólokat. A vágkirályfaiaknak tavasszal jól megy a játék, de valamikor mindegyik csapat megbotlik. Nyerni akarunk, mindenki rendben van, így legerősebb csapatunkkal állunk ki. Kamenár János vágkirályfai klubelnök:Nyerni megyünk mindenhova. Ha már ott vagyunk az élen, legalább a második helyet megtartanánk. Jól játszik, összeállt a gárda. Nehéz Felsőkirályiban győzni, de szeretnénk, ha veretlenségi sorozatunk folytatódna, s legalább az egyik pontot megszereznénk. Lap miatt nem lesz hiányzónk. Őszi eredmény: Kráľová nad Váhom–Horná Kráľová 3:1Tippünk – 2:2 Rövidítésmagyarázat: NYSZ, RB – – régióbajnokság, Nyugat-Szlovákia; IV. liga, NYSZ, DK – IV. liga, Nyugat-Szlovákia, délkelet; V. liga, NYSZ, D – V. liga, Nyugat-Szlovákia, dél. (áb, ái, jmk)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?