Hétvégi fociszeletek - Čierny Brod-Mostová (TB GA l)

<p>Furcsa helyzet állt elő: tizenöt pont, de csak egyetlen hely választja el egymástól a vízkeletieket (4.) és a hidaskürtieket (3.) a táblázaton. Az is szokatlan, hogy a két összenőtt falu csapatai közül csak az egyik készül rangadóra, holnap (17.00) várhatóan az fog nyerni.&nbsp;</p>

Cservenka Levente, hidaskürti klubelnök:

Múlt héten hétszáz néző előtt elvesztettük az első helyért játszott hazai bajnokit. A harmadik helyről már nem mozdulhatunk el. Nagyon sok a sérültünk, kirándulni is mentek játékosok. Szűk a keretünk, így csak kilencen vagy tízen fogunk futballozni. Számunkra ez már nem rangadó, nem is készültünk az idény utolsó meccsére. Kötelességből lejátsszuk. Sajnálom, hogy így alakult.

Ódor Róbert, vízkeleti klubelnök:

Szeredben négy alapemberünk nélkül kaptunk ki, vasárnap azonban már mindenki játszik. Győzni kell! Mumusunk a hidaskürti csapat, de várhatóan a gyerekek jól felheccelik magukat, s egy góllal, kettővel nyernek. Az a fontos, hogy a három pont otthon maradjon. Igaz, hogy nem tudunk derbit játszani, de a tallósiak ellen már ment az is. Már két hete e presztízsmeccsről beszélünk. 

Őszi eredmény: Mostová - Čierny Brod 4:0

Tippünk: 3:0

Rövidítésmagyarázt: TB GA I - területi bajnokság, Galánta, I. osztály; TB RS I- területi bajnokság, Rimaszombat. I. osztály; IV. liga, NYSZ DK - IV. liga, Nyugat-Szlovákia, délkelet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?