Hengerelt Bari csapata Füleken

<p>A fülekiek 5:2-re kikaptak a rimaszombatiaktól a közép-szlovákiai III. labdarúgóliga gömöri-nógrádi rangadóján. A két csapat ezt megelőzően 27 éve csapott össze bajnoki meccsen, akkor a fülekiek 1:0-ra nyertek.&nbsp;</p>

Most nem ez volt a valószínű eredmény, nem véletlen, hogy az utolsó előtti helyen álló fülekiek edzője, Ľubomír Šimkovič úgy fogalmazott a meccs műsorfüzetében, "csodaszámba menne" a pontszerzés a harmadik helyezett rimaszombatiak ellen. S bár a találkozó legelső helyzete a hazaiak légiósa, Ogaraku Chibueze előtt adódott az első percben, utána már a vendégek domináltak, soraikban két exfülekivel, Botos Attilával és a góllövőlistát vezető montenegrói Miladin Vujoseviccsel. Előbb Botos, majd kétszer Vujosevic talált be, majd Vargic gólja következett, s a szünetben már 4:0-ra vezettek a rimaszombatiak. A füleki védelem jobb oldala teljesen tehetetlen volt a Morháč, Fajčík, Vujosevic trió összjátékával szemben. A második félidő elején az elmúlt félévet még Rimaszombatban töltő Mazur szépített, meg is jött a hazai drukkerek hangja. A 60. percben pedig már tomboltak, Kalmár lemaradt az emberéről, Zvara kénytelen volt behúzni a vészféket a 16-os előtt, a megítélt szabadrúgást pedig Mazur a kapufát érintve a hálóba csavarta. Egyértelműen ez volt a meccs legszebb gólja. A hazaiak vérszemet kaptak, és a szél is őket segítette, a vendégek kezdtek bizonytalankodni. Tíz perccel a lefújás előtt azonban a hazai Juhász utolsó emberként szabálytalankodott, amiért kiállították, a megítélt büntetőt pedig Vujosevic bevágta, ezzel beállította a 2:5-ös végeredményt. "Megérdemelten nyertek a vendégek, harminc perc alatt eldöntötték a meccset - mondta Ľubomír Šimkovič, a hazaiak edzője, aki szerint a fülekiek gyengélkedésének okát a szűk keretben kell keresni. - Nyáron elment öt játékos, nem sikerült helyettük megfelelőeket igazolni. Az egész őszt 12-13 ember játszotta végig, elfogyott az erőnk." A rimaszombatiak az előző két régióderbijüket (a losonciak, illetve Kalinovo ellen) elvesztették, így Bari Jenő vezetőedző nem titkolta, tartott a meccstől. "Szerintem jobb játékosai vannak Füleknek, mint ahogy állnak. Szerencsére most sok helyzetet kihasználtunk, így nyertünk. A szél is rányomta a bélyegét a meccsre - mondta a füleki származású Bari, akinek fia, ifjabb Bari Jenő a hazai kezdőcsapatban lépett pályára, így természetesen őt is figyelte. - Nem játszott rosszul, de meglátszik rajta, hogy nem kap rendszeres játéklehetőséget, hiányzik neki a meccsrutin." (bt)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?