Hat paksi gól, Tököli triplával

A címvédő Debrecen hazai pályán egy góllal nyert a Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában. A kispesti együttes hátránya így már 10 pont az éllovas MTK-val szemben. A budapesti kék-fehérekkel csak a hétvégén pihenő Győr tart lépést – négy ponttal lemaradva.

Kilenc gól esett Diósgyőrben, felvételünkön Homma az első hazait lövinb1.hu-felvételeDebrecenben, a forduló rangadóján tíz perc elteltével a hazai együttes egy védelmi hibából jutott vezetéshez. Az első játékrészben többnyire a bajnoki címvédő uralta a pályát, noha a vendégek előtt is adódott helyzet. A folytatásban Supka Attila csapatának erőtlen támadásait könnyedén szűrte meg a debreceni legénység, a játék többnyire a mezőnyben zajlott, egyik kapu sem forgott különösebb veszélyben.

A Paks az első perctől kezdve támadólag lépett fel, s a tatabányaiak csak a 12. percig állták a rohamokat. Az emberelőnybe került hazaiak a folytatásban sem álltak le a gólszerzéssel, szebbnél szebb akciókat vezettek, s ha Kurucz nem véd ilyen remekül, akár kétszámjegyű győzelmet is arathattak volna, végül 6:0 lett.

Jó iramú, gólokban bővelkedő mér?kőzést játszottak a csapatok Diósgyőrben, igaz, a védelmek egyik oldalon sem lehettek büszkék a teljesítményükre, amiről a 4:5-ös eredmény is árulkodik. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?