Hárman a kontinensviadalon küzdöttek

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSEkecs. Ismét Ekecsen zajlott a Seishin Karate Klub (Keszegfalva, Ekecs, Nemesócsa, Dunaszerdahely, Ekel, Nagymegyer, Vásárút, Egyházgelle, Csallóközkürt, Nyékvárkony) hagyományos évzárója.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Ekecs. Ismét Ekecsen zajlott a Seishin Karate Klub (Keszegfalva, Ekecs, Nemesócsa, Dunaszerdahely, Ekel, Nagymegyer, Vásárút, Egyházgelle, Csallóközkürt, Nyékvárkony) hagyományos évzárója. Köszönetek egész sora hangzott el mindazoknak, akik év közben rendre segítették a karatékák felkészítését, támogatták tevékenységüket.

Markovics János klubelnök elmondta, hogy három versenyzőjük rajtolt az idei, litvániai Európa-bajnokságon. „Hupián Krisztina, Trenčík Nikolas, és Bajcsi Adrián fáradhatatlanul végigcsinálta a versenyfelkészülést, kiválón helytállt, és méltón módon képviselték a klubot” – írta soraiban a klubelnök. Érmet azonban ezúttal nem sikerült hozniuk a kontinensviadalról.

2014 szamurája Trenčík Nikolas lett. „Ő látogatta legtöbbször az edzéseket klubjában. Három versenyt is megnyert. Bátran ki merem jelenteni, hogy nagyon sokat fejlődött 2014-ben, példamutató volt a viselkedése és hozzáállása! Nem utolsósorban már edzői babérokra is tör” – indokolt a klubelnök.

Az elmúlt év legharcosabb amazonja Kovács Kata Zsófia lett. „Ő volt 2014-ben klubunk legeredményesebb női versenyzője, a legtöbb aranyérmet gyűjtötte a lányok közül. Nagyon sokat fejlődött, egyszerre diák, versenyző, miközben ő is edzői babérokra tör”– magyarázta Markovics János.

A díjazottak névsora a Hírkosárban. (mj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?