Hamilton vs. Schumacher

Hamburg |

<p>A címvédő Lewis Hamilton óriási lelkesedéssel tekint a lehetőség elé, hogy bő három hét múlva a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacherrel versenyezhet.</p>

"Fantasztikus lenne vele megküzdeni - mondta csütörtökön a McLaren-Mercedes brit pilótája. - Michael minden idők egyik legnagyobb sportolója és máris egy legenda."

Hamilton 2007-ben debütált az autósport elitkategóriájában, éppen az után, hogy Schumacher visszavonult.

"Az egész világ figyelemmel követi majd a visszatérését. Izgalmas lesz látni, ahogy egy futamra felkészül és számomra megtiszteltetés lesz, hogy ellene versenyezhetek" - fogalmazott a szigetországi pilóta, aki minden jót kívánt nagy elődjének, egyúttal ismételten elmondta, hogy bízik a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén balesetet szenvedett brazil Felipe Massa mielőbbi felépülésében.

A német sztár szerdán jelentette be, hogy - a Ferrari kérésének eleget téve - felépüléséig helyettesíti az idei szezonból hátralévő futamokon Massát. Nagy érdeklődéssel várt visszatérésére augusztus 23-án, Valenciában kerülhet sor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?