Gyurta Dániel ezüstérmes 100 m mellen

Isztambul |

<p>Gyurta Dániel ezüstérmet szerzett 100 m mellen pénteken, az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A Jövő SC kiválósága újdonsült Európa-rekorderként (56.79 mp) vágott neki a távnak.</p>

Bár ezúttal is javított élete legjobbján, az 56.72 az ezüsthöz volt elegendő, mivel holland vetélytársa, Robin van Aggele nálánál is gyorsabbnak bizonyult (56.29).

A 100-as produkció mindenesetre igazán reménykeltő fő száma, a vasárnapi 200 m mell előtt, mely távon 2004-ben olimpiai második, az ez évi nyári, 50-es uszodában rendezett világbajnokságon pedig aranyérmes volt, amellett kétszeres rövidpályás Európa-bajnok is 25 méteres medencében.

Eredmények:
férfi 100 m mell, Európa-bajnok:

Robin van Aggele (Hollandia) 56.29 mp
2. GYURTA DÁNIEL 56.72
3. Igor Boriszik (Ukrajna) 56.97

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?