Gyurta Dániel bronzérmes 200 méter mellen

Kazany |

<p>Péntek délelőtt kommandós rajtaütés volt a komáromi Olymp Panzió és Étterem, valamint a Szent István-szobor előtt - adta hírül a Sziakomarom.sk hírportál.&nbsp;</p>

Gyurta Dániel 200 méter mellen címvédőként bronzérmet nyert a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján.     A 26 éves magyar versenyző, aki 2:08.10 perces idővel végzett a harmadik helyen, a 2009-es római világbajnoki címe óta volt veretlen nagymedencében ebben a számban vb-n. A számot a tatár fővárosban a német Marco Koch nyerte.     Gyurta a magyar csapat ötödik medencés érmét szerezte Kazanyban. Előzőleg Hosszú Katinka győzött 200 méter vegyesen, Cseh László 200 méter pillangón, míg harmadik lett Kapás Boglárka 1500 méter gyorson és Cseh 50 méter pillangón.   
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?