Győzött a losonci taktika

Komárom. A komáromiak három negyeden át vezettek a losonciak ellen a férfi kosárlabda extraliga 40. fordulójában játszott szombati rangadón, a végjátékban azonban alulmaradtak.
KOMÁRNO–LUČENEC 62:66 (19:11, 15:18, 10:13, 18:24). Legeredményesebb pontszerzők: Majoroš 20, Barisic 10, ill. Kovacevic 22.

Komárom. A komáromiak három negyeden át vezettek a losonciak ellen a férfi kosárlabda extraliga 40. fordulójában játszott szombati rangadón, a végjátékban azonban alulmaradtak.

KOMÁRNO–LUČENEC 62:66 (19:11, 15:18, 10:13, 18:24). Legeredményesebb pontszerzők: Majoroš 20, Barisic 10, ill. Kovacevic 22. A hazai csapat kis különbségekkel nyerte a félidőt (34:29), majd a harmadik negyedet (44:42). A losonci csapat keményen és tudatosan tördelte a játékot, alávetve mindent a végső célnak. Végül igazuk lett a vendégeknek, mert ezzel a felfogásukkal diadalmaskodtak.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK – Ladislav Štajger (Komárno): „Érthe?tet?len, milyen gyenge teljesítményt nyújtottunk. Némelyik játékosunk hihetetlenül alulteljesített. Főleg Pivac kosarazott gyengén, a palánk alatt rendre alulmaradt a nála jóval alacsonyabb ellenfelénél. Csalódott vagyok, hogy a csapat képtelen volt tartani a felfelé ívelő formát.”

Maroš Kováčik (Lučenec): „Taktikánk, a játék tördelése nagyon bejött. Le a kalappal a fiúk mai teljesítménye előtt.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?