Győr, Spartak: hív Grúzia!

ÖSSZEÁLLÍTÁSDebrecen–KaragandaA továbbjutás egyértelmű esélyese már a sorsolásnál is a DVSC volt, az idegenbeli 1:1 még tovább növelte a 2. fordulóba vágyó hajdúságiak esélyeit.„Az elsődleges cél az, hogy kiharcoljuk a továbbjutást – mondta Komlósi Ádám, a debreceniek hátvédje.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Debrecen–Karaganda

A továbbjutás egyértelmű esélyese már a sorsolásnál is a DVSC volt, az idegenbeli 1:1 még tovább növelte a 2. fordulóba vágyó hajdúságiak esélyeit.

„Az elsődleges cél az, hogy kiharcoljuk a továbbjutást – mondta Komlósi Ádám, a debreceniek hátvédje. – Az odavágón a kazahok a széleken bizonyultak kombinatívabbnak, emellett átlövésekkel, kis passzokkal próbálkoztak. Annyiban könnyebb a helyzetünk, hogy azon kívül, hogy most hazai pályán játszunk, tudjuk, mire számíthatunk.”

Zestafoni–Győr

Története első UEFA Kupa találkozójára készül a Zestafoni. Az 1:1-es döntetlennel végződő odavágó okán, az idegenben lőtt góllal a grúzok állnak továbbjutásra, de ehhez minden bizonnyal a győrieknek is lesz hozzáfűzni valójuk. Az esélyekről Bajzát Péter, a győriek támadója beszélt: „Nyílván egyszerűbb lenne, és nyugodtabban utazhatnánk, ha két hete több gólos győzelmet arattunk volna! De abból a szempontból most lesz könnyebb dolgunk, hogy már valamennyire sikerült kiismernünk, felmérnünk a grúzok játékstílusát, illetve más játékvezetőnk lesz… Igaz, így is kilencven percen keresztül nyomás alatt kell majd tartani őket. Ha az első 8-10 percben nem rúgnak gólt, saját közönségük kikezdi őket, ha ezt követően kapkodva, idegesen játszanának, azt a magunk javára lehetne fordítani” – mondta a csatár.

WIT Tbiliszi–Trnava

Szeretné jóvátenni a hazai kisiklást a Spartak Trnava csapata, amely itthon csak 2:2-es döntetlent ért el a grúz WIT Tbiliszi ellen. A nagyszombatiak célja, hogy ne kapjanak ki, és továbbjussanak a 2. fordulóba. „Kár, hogy az első meccs első félidejében a hibáinkkal lehetőséget adtunk a grúzoknak, hogy két gólt rúgjanak. A második félidőben már mi diktáltuk a tempót, mi irányítottuk a mérkőzést, és ha 5 perccel hosszabb lett volna a félidő, meg is nyertük volna. Az erőnlétünk remek volt, csak taktikailag nem készültünk fel elég körültekintően. Grúziában már nem követjük el ezeket a hibákat” – fogadkozott Ján Greguš, a Spartak menedzsere.

Žilina–MTZ-RIPO Minszk

A Minszkben 2:2-es döntetlent elérő zsolnaiak számára értelemszerűen csak a továbbjutás elfogadható. „Minszkben megbizonyosodhattunk róla, milyen jó csapat is az ellenfelünk. Négy válogatott játékosuk és öt német légiósuk van. De mi vagyunk a kedvezőbb helyzetbe, és bár nem lesz könnyű mérkőzés, ha fegyelmezetten játszunk, kiharcolhatjuk a továbbjutást. Ha nem így történne, nagyon csalódott lennék” – nyilatkozta Pavel Vrba, a zsolnaiak cseh edzője. (nb1.hu, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?