Gyengén játszottak

Bacsfa. BÁČ–VRANOV 0:0. Játékvezető: Straka, 700 néző. A hazaiak a következő összeállításban léptek pályára: Kostoláni–Szíjjártó, Puchner, Albert T. (80. Horváth), Mikulec–Lopú (64. Bodrogi), Pukalovič, Horký, Nagy–Tomčák, Meszároš (72. Halko).
Az első negyvenöt perc alacsony színvonalú játékot hozott.

Bacsfa. BÁČ–VRANOV 0:0. Játékvezető: Straka, 700 néző. A hazaiak a következő összeállításban léptek pályára: Kostoláni–Szíjjártó, Puchner, Albert T. (80. Horváth), Mikulec–Lopú (64. Bodrogi), Pukalovič, Horký, Nagy–Tomčák, Meszároš (72. Halko).

Az első negyvenöt perc alacsony színvonalú játékot hozott. Meglepetésre a bacsfaiak a megszokottnál jóval gyengébb teljesítményt nyújtottak. A vendégek egyáltalán nem ijedtek meg, jól védekeztek, s gyors kontrák végén Lazúr és Angelovič nagy helyzetben hibázott.

Fordulást követően jelentős me-zőnyfölényt harcoltak ki a bacsfaiak, ám a szívós varannóiak szorosan őrizték a hazaiak játékát meghatározó futballistákat. A találkozó hajrájában kapujához szögezte ellenfelét és megszerezhette volna a győzelmet a csallóközi együttes, ám az irányzékkal baj volt.

Albert Gyula, a bacsfaiak elnöke (aki nem tagadta, hogy rendkívül csalódott – a szerk. megj.) így értékelte a találkozót: „Közepes színvonalú csatát hozott az összecsapás. Sajnos, kulcsembereink közül ezúttal többen csődöt mondtak, így leggyengébb őszi teljesítményünket nyújtottuk. Most a szerencsével is hadilábon álltunk, hiszen Horký bombája kapufán csattant, s két alkalommal a vendégek védői a gólvonalról hárítottak. A nyolvan-nyolcadik percben a csereként beállt Horváth átemelte a kitúnően védő keleti kapust, ám játékostársa önfeláldozóan mentett. A varannóiak példásan küzdöttek, s gyors támadásaik után helyzeteket is kidolgoztak. Elismerem, a vendégek igyekezetükért rászolgáltak az egy pontra”.

Megtudtuk, hogy találkozót követően Ernest Lopút azonnali ha-tállyal kizárták a keretből, mert a középpályás hozzáállásával akadtak problémák. Az Inter vendégjátékosát a szünetben jogosan bírálta Ľubomír Lauko vezetőedző, Lopú viszont keményen visszaszólt, ha nem elégedett vele, akkor cserélje le... (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?