Gömörhorkai tornagyőzelem

Gömörhorka

A vendéglátó gömörhorkaiak nyerték a nyári focitornát. 

Az elődöntőben a hosszúszóiakat magabiztosan fektették két vállra, a döntőben viszont csak remiztek a pelsőciek ellen. Aztán a büntetőpárbajban eredményesebbek voltak ellenfelüknél, így otthon maradt a kupa.

„Nagyon jó hangulat uralkodott a pályán és azon kívül is. Azonos képességű csapatokat hívtunk meg, és utólag bebizonyosodott, hogy jól döntöttünk. Mindenki a maga módján küzdött meg egymással a játéktéren úgy, hogy tiszta eszközökkel, sportszerűen játszotta le a meccseket” – vélekedett Vajda Róbert gömörhorkai klubelnök.

A település alakulata a 2017/2018-as idényben menet közben lépett vissza az V. ligában való küzdelmek folytatásától.

„A kényszerszünet csak rövid ideig tartott, ugyanis tavaly ősszel beneveztünk a rozsnyói területi bajnokság 7. ligájába. Ugyan csak harmadikként végeztünk, mindössze három pottal lemaradva a bajnok Pača mögött, de lehetőség nyílt a területi elitbajnokságban való indulásra. Hirtelen és váratlanul ért minket a felkérés, így alig maradt idő csapatunk megerősítésére. Gyurán Ákost és Válent Dánielt a sajószentkirályiaktól sikerült leigazolnunk, de az egykoron magasabb osztályokban szereplő, tapasztalt Farkas Gábor is nálunk folytatja pályafutását. Természetesen saját nevelésű, tehetséges ifik is helyet kapnak a kollektívában” – tájékoztatott Lőkös János gömörhorkai labdarúgó.

A játékosok zöme jóval harmincon felüli, ám mindenáron bizonyítani szeretnének.

„Nagyon szomorúak vagyunk, hogy Zsóri Vladimír befejezi sikerekben rendkívül gazdag pályafutását. Az elmúlt szezonban ő volt a házi gólkirályunk, aki harmincnyolc alkalommal keserítette meg a kapusok életét. A gólvágók viadalában a második helyen végzett” – tudtuk meg Lőkös Jánostól.

Érdekes

Tornatények

Elődöntők: Gömörhorka–Hosszúszó 4:2, g.: Gergely, Csupori, Várady Csaba, Várady Béla, ill. Micsinszki, Flander; Pelsőc–Sajószentkirály 1:1 (büntetőkkel 2:1), g.: Bodnár, ill. Lőrincz (öngól). 
Mérkőzés a 3. helyért: Hosszúszó–Sajószentkirály 3:2, g.: Micsinszki (2), Novák, ill. Suba, Horváth. 
Döntő: Gömörhorka–Pelsőc 2:2 (büntetőkkel 3:2), g.: Várady Csaba (2), ill. Bodnár, Cseh.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?