Gólbíró – Platini nem követné Blatter példáját

Kuala Lumpur |

<p>Továbbra sem támogatja a gólbíró-technológia bevezetését Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.</p>

A francia sportvezető kedden Kuala Lumpurban írt alá együttműködési megállapodást az ázsiai szövetség vezetőivel, és ott beszélt arról, hogy nem akarja követni a nemzetközi szövetség (FIFA) példáját, amely Joseph Blatter elnökkel az élen - számos vitatható esetet követően - döntött úgy, hogy alkalmazza a játékvezetők működését segítő találmányokat. A gólbíró múlt csütörtökön a Japánban zajló klub-világbajnokságon mutatkozott be.

    "Ahhoz, hogy a gólbíró-technológiát bevezessük a mi rendezvényeinken, körülbelül 50 millió eurót kellene költenünk öt év alatt. Ezt a pénzt sokkal inkább a pályák és a futball fejlesztésére költeném el, mint arra a technológiára, amit évente egy-két esetben használnának" - nyilatkozta Platini.

    A játékosként háromszoros aranylabdás UEFA-elnök hozzátette: változatlanul kitart amellett, hogy az alapvonalnál helyezkedő asszisztensek is meg tudnak birkózni a feladattal.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?