Füle Lajos felsővámosi diadala

pingpongozók Felsővámoson
Felsővámos |

Kilenc falu huszonöt versenyzője indult az amatőr asztaliteniszezők hagyományos viadalán. A győzelmet a 71 éves dunatőkési Füle Lajos szerezte meg, aki még aktív játékvezető és az öregfiúk bajnokságának lelkes szervezője a Dunaszerdahelyi járásban. Ezúttal az asztal mögött bizonyította, hogy a kaucsuklabdával is tud bánni.

„Vesztes játszma nélkül végigverte a mezőnyt, Az éremcsatában előbb a nádszegi Molnár Bélát, majd a döntőben a pozsonyeperjesi Fejes Leventét verte egyaránt 3:0-ra – mondta lapunknak a torna legjobbjáról Katona Marián, aki Novotny Tiborral rendezte a nem igazolt játékosoknak kiírt mérkőzéssorozatot. – Mindenki egy kategóriában játszott, összesen hat nő volt a mezőnyben, közülük Nagy Emerita és Novotny Zsuzsa is a legjobb tizenhatba került. Nem a későbbi bajnok Füle Lajos volt a korelnök, mert ez a cím a 74 éves dunaszerdahelyi Novotny Lajost illeti. Legfiatalabbként a hatéves Schwarz Sofiát és a nyolcéves Novotny Dorinát jegyeztük. Nagyon örülünk annak, hogy ennyien összejöttek, heten felsővámosiak voltak. Jövőre ismét várjuk az asztaliteniszezni vágyókat.” Felsővámosi tények a Hírkosárban.

Érdekes

Eredmények

AMATŐRÖK VERSENYE, Felsővámos (25 induló)

Elődöntő: Füle Lajos (Dunatőkés)–Molnár Béla (Nádszeg) 3:0, Fejes Levente (Pozsonyeperjes)–Sándor János (Nádszeg) 3:0.

A 3. helyért: Sándor János–Molnár Béla 3:2.

Döntő: Füle Lajos–Fejes Levente 3:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?