Forma-1 - A Ferrari és Montezemolo figyelmeztette Alonsót

Maranell |

<div>Közleményben figyelmeztette kétszeres világbajnok pilótáját, Fernando Alonsót a Forma-1-es Ferrari istálló, s annak elnöke, Luca di Montezemolo, mivel a spanyol versenyző élesen kritizálta a csapatot és az idei autót a vasárnapi Magyar Nagydíj után.</div><div>&nbsp;</div>

A 32. születésnapját hétfőn ünnepelt pilóta a Hungaroringen elért ötödik helyezése után azt mondta, a csapat és az autó nem javult igazán, márpedig így nem tudnak versenyezni az élcsapatokkal.   
A Ferrari a honlapján erre reagálva azt írta, Alonso nyilatkozata mind Montezemolónak, mind az istálló többi tagjának rosszulesett.   
Az elnök felhívta a spanyol pilótát, hogy felköszöntse születésnapja alkalmából, de mint a közlemény kitér rá, emlékeztette arra, "a nagy bajnokokat, akik korábban a Ferrarinál versenyeztek, mindig arra kérték, hogy az istálló érdekeit helyezzék sajátjaik elé."   
Montezemolo hozzátette: "Ezekben a pillanatokban nyugodtnak kell maradnunk, kerülnünk kell a vitákat, alázatosan és elszántan kell dolgoznunk, miközben támogatjuk a csapatot és annak tagjait a pályán és azon kívül is."   
A 28. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a brit Lewis Hamilton (Mercedes) nyerte a finn Kimi Räikkönen (Lotus) és a világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) előtt. Alonso az ötödik hellyel visszacsúszott az összetett harmadik helyére, hátránya 39 pont az élen álló Vettellel és egy a második Räikkönennel szemben.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?