Forlán nem megy a Real Madridba

Madrid |

<p>Diego Forlán, az Atlético Madrid uruguayi labdarúgója azt állítja, hogy a Real Madrid vezetése ajánlatot tett érte klubjának, ám Miguel Ángel Gil Marín általános igazgató visszautasította azt.</p>

"Számomra egy a fontos: szeretném kitölteni az Atléticóban a 2013-ban lejáró szerződésemet - fogalmazott a dél-amerikai csatár. - Nagyszerűen érzem magam a csapatban, ideköt minden. Nincs semmi okom arra, hogy távozzak."
Forlán korábban több alkalommal is hangsúlyozta, hogy jelenlegi klubjában szeretné befejezni pályafutását.
A 31 éves uruguayi támadó - akit a nyári dél-afrikai világbajnokság legjobbjává választottak - 2007-ben a Villarrealtól szerződött a madridi alakulathoz, amelyben a 2008/09-es idényben 32-szer volt eredményes, ezzel - karrierje során másodszor - kiérdemelte az európai Aranycipőt. A legutóbbi szezonban Európa Ligát nyert a csapatával, amely a sorozat döntőjében az ő két góljával győzte le a Gera Zoltánnal felálló Fulhamet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?