FORDULÓMOZAIK

Kincses Péter Újpestre távozhat
Budapest. A Vasas-szurkolók egyik legnagyobb kedvence, Kincses Péter biztosan Újpesten folytatja a pályafutását.

Kincses Péter Újpestre távozhat

Budapest. A Vasas-szurkolók egyik legnagyobb kedvence, Kincses Péter biztosan Újpesten folytatja a pályafutását. Az angyalföldi vezetők mindent elkövettek a megtartásáért, emeltek is volna az „ösztönzőjén“, amelyet a jobbszélső gyakorlatilag már el is fogadott, amikor az újpesti vezetők megtorpedózták az angyalföldiek ajánlatát... A futballista ezek után szinte mindenben megállapodott a lila–fehérekkel, amely klubnak a vezetői az egyik kaposvári védővel is megállapodtak, ő szintén a Megyeri úton folytatja pályafutását. (nb1.hu)

Juan Perez a Lokié lehet

Budapest. Juan Perez sem tudott sokat hozzátenni a szombati, Zalaegerszeg elleni bajnokihoz: a Tatabánya ismét kikapott, ezúttal is nagyon simán. A mexikói csatár azonban a szezonban összességében valamivel jobban teljesített csapattársainál, és tehetsége a jelek szerint meggyőzte a debreceni vezetőket, hogy ő kellhet nekik. A Loki fontolgatja a támadó középpályás leigazolását, sőt, fel is vette a kapcsolatot a Tatabányával, azaz ha létrejön az egyezség, a mexikói jövőre már a hajdúságiakat erősítheti. (s. i.)

Oktatott a szakmai stáb

Budapest. Továbbra is beszédtéma a Fáy utcában a Vasas szerdai futballtréningje. Mint ismeretes, Mészöly Géza vezetőedző a játékosaival a Római parton töltötte az egész napot, és a programban lábtenisz, valamint footvolley is szerepelt. Előbbit a teniszpályák adogató-udvarában játszották, és háromfős csapatok vehettek részt a küzdelmekben. A végső győzelmet a játékosok alkotta csapatok elöl az a gárda nyerte, amelyiknek Mészöly Géza vezetőedző, Kozma István pályaedző, valamint Vancsa Miklós ügyvezető volt a tagja. Az említettek nem akármilyen futballisták voltak a fénykorukban. (nb1.hu)

Húsz perccel később kezdtek

Győr. Az NB I színvonalát jelzi, hogy a győri mérkőzés jó 20 perccel később kezdődött, miután a találkozót közvetítő tévécsatorna előbb befejezte az angol másodosztály rájátszásában lejátszott Crystal Palace– Bristol mérkőzés közvetítését. Az angol meccs csúnyán belelógott a magyarba, Győrött eközben semmit nem lehetett sejteni, a stadionban várakozó mintegy 3000 néző csak ült és nézte az üres gyepet – miközben azon már javában kellett volna folynia a játéknak. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?