Fölényes DAC-győzelem, megszakadt a Senica veretlenségi sorozata

Dunaszerdahely |

<div>A DAC remek játékkal 3:0-ra legyőzte a Senicát a labdarúgó Fortuna Liga 16. fordulójában, ezzel megszakította az erdőhátiak kilencmeccses veretlenségi sorozatát.</div><div>&nbsp;</div>

Sűrű ködben került sor a mérkőzésre, amelyen kezdettől fogva a hazaiak diktálták az iramot. A vendégeknek az egész mérkőzés során egyetlen komoly helyzetük sem volt. A 42. percben öngóllal szerzett vezetést a DAC, egy beadás után a menteni akaró Pavlík saját hálójába talált. Az 52. percben Horváth Béla ívelt szabadrúgása után Štepanovský növelte a sárga-kékek előnyét. A végeredményt a 17 éves Černák állította be, aki szép szóló végén a bal alsó sarokba lőtt. Az utolsó perceket állva tapsolták végig a hazai szurkolók.  FC DAC 1904–FC Senica 3:0 (1:0)Góllövők: P. Pavlík (42. öngól), Štepanovský (53.), R. Černák (64.)Sárga lap: Štepanovský, ill. P. PavlíkJátékvezető: Trutz,  2 441 néző. DAC: Pernecký - M. Turňa, Kwin, Saláta, Štepanovský -  E. Ujlaky, Straka (43. Sabler),  Kristo, Horváth B. - R. Černák (79. P. Jurčo) - Szarka (90. Šnirc). Senica: Šulla - Chvátal, P. Pavlík, Pillár, R. Mazáň - T. Kóňa,  Hušek (87. S. Mráz) - Hlohovský, Piroska (75. Komara), Kalabiška - Mukendi (79. Kosorin) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?