Florentino Perez 2021-ig marad a Real Madrid elnöke

Florentino Perez 2021-ig marad a Real Madrid elnöke
Madrid |

<p>Florentino Perez 2021-ig marad a Real Madrid labdarúgóklubjának elnöke, miután más nem jelentkezett a posztra.</p>

A spanyol egyesület hétfői közleménye szerint, mivel a vasárnapi határidőig nem érkezett más pályázat az elnöki posztra, Perez marad az elnöki székben. Pereznek 2000 és 2006 között kétszer szavaztak bizalmat elnökként.

A tisztség pályázati feltételeit 2012-ben módosították a madridiak. Azóta a jelölteknek már nem tíz, hanem húszéves Real-tagságot kell felmutatniuk a 75 millió eurós (személyes bankgarancia mellett.

A 70 éves Perez irányítása mellett különösen az elmúlt négy idényben volt sikeres a madridi együttes, amely ebben az időszakban három Bajnokok Ligáját (2014, 2016, 2017), két európai Szuperkupát (2014, 2016), valamint egy-egy spanyol bajnoki címet (2017) és Király Kupát (2014) nyert.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?