Fergeteges ligeti hajrá

Pozsony. Fölényes hazai győzelem született a tegnapi, ligeti futballmatinén. Pedig sokáig úgy látszott, nagyon meg kell küzdeni az Artmediának a három pontért.

Pozsony. Fölényes hazai győzelem született a tegnapi, ligeti futballmatinén. Pedig sokáig úgy látszott, nagyon meg kell küzdeni az Artmediának a három pontért. Az első említésre méltó eseményre 12 percet kellett várni, azonban az első kísérletből rögtön gól lett: gyors eperjesi kontra végén Dic 25 méterről megcélozta Lipčák kapuját, s a labda a bal alsó sarokban kötött ki. A gól alaposan meglepte a vendéglátókat, egy ideig eltartott, míg magukra találtak. Előbb Benčík elkönnyelműsködött egy lehetőséget, majd nem sokkal később Sýkora szorongatott helyzetből mellé fejelt. A 35. percben egyenlítettek a ligetiek. A félidő hajrájában Trančík Desiatnik fejéről szedte le a játékszert.

Borbély távoli lövésével kezdődött a második játékrész, a labda pár centiméterrel süvített el a kapufa mellett. Egyre jobban beszorította ellenfelét az Artmedia, azonban a keletiek szívósan védekeztek. Negyed órával a befejezés előtt megtört a jég, a Petržalka megszerezte második gólját: Šoltís lövésszerű beadását Borbély közelről a halóba vágta. Nem sokkal ezután Maixner ügyes egyéni akciója végén, éles szögből növelte az előnyt. Ezután már az történt a pályán, amit a hazaiak akartak, a 92. percben a csereként beállt Hall volt eredményes, majd a 93.-ban a német Bundesliga II-ben szereplő Ulm csapatától egy hónapja visszatért Tomáš Medveď állította be a végeredményt. Az eperjesiek sokáig példásan küzdöttek, ám Borbély találata után feladták. (sz.z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?