Férfi kézilabda BL - Döntőben a Barcelona

Köln |

<p>Elsőként a spanyol Barcelona jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi fináléjába, miután a kölni négyes döntő elődöntőjében legyőzte a lengyel Kielcét.</p>



    1. elődöntő:
Barcelona (spanyol)-Kielce (lengyel) 33-28 (16-14)
--------------------------------------------------

    Idegesen kezdett mindkét csapat, a nyolcszoros győztes (1991, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2005, 2011) katalánok nyugodtak meg előbb, és a 14. percben már 8-4-re vezettek. A jó cserék révén feljött a Kielce, és sikerült felzárkóznia.
    A második félidőt három Barcelona-találat vezette be, de erre négy góllal válaszolt a magyar férfiválogatott szövetségi kapitányi tisztét is ellátó Talant Dujshebaev együttese, amelynek a 38. percben az egyenlítés is sikerült (20-20). A lengyelek a lélektanilag fontos vezetést viszont nem tudták megszerezni, a hajrában pedig jobban összpontosított a Barcelona.

    később:
THW Kiel (német) - MKB-MVM Veszprém 18.00
    vasárnap, helyosztók:
a 3. helyért: Kielce - Veszprém/Kiel 15.15
döntő: Barcelona - Veszprém/Kiel 18.00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?