Felvidéki Labdarúgó-bajnokság a Martfeszten

flb

Az idei Martfeszt keretében rendezik meg a XI. Felvidéki Labdarúgó-bajnokságot (FLB).

Akárcsak tavaly, ezúttal is 16 csapatos lesz a mezőny. Szerdán reggel 9-kor négy helyszínen kezdődnek a küzdelmek. „Egy-egy csoportban négy, 4+1 fős együttes játszik, korlátlan cserelehetőséggel. Lesznek mérkőzések a martosi rendezvényligetben, a naszvadi Vlahy Jenő Sportcsarnokban, az ógyallai Feszty Árpád Alapiskolában és Dél-Komáromban, a Czibor Zoltán Sporttelepen – tájékoztatta lapunkat Méry János főszervező. – A lebonyolítás sem változott, az összes csapat játszhat legalább négy meccset: hármat a csoportban, egyet a nyolcaddöntőben, mivel a csoportkör után nem lesz kieső. Délben a nyolcaddöntő összecsapásaival már Martoson folytatódik a bajnokság, s ott is fejeződik be, a döntő 17.15-kor lesz.”

2013 óta nem volt olyan év, amikor nem rendezték volna meg az FLB-t, még a pandémiás időszakban sem szünetelt, csak némiképp átalakult. Ezúttal nincs a mezőnyben a háromszoros győztes Szepsi, s a kétszeres első Ímely sem. Viszont indul a legelső FLB-bajnok, Udvard és a címvédő Léva, amely harmadik diadalára készül. „Állandósult a társaság, nagyon jó közegben zajlik a torna, a csapatok is igénylik a részvételt. Összehoz bennünket a futballszeretet. Nem fogom bánni, ha a lévaiak harmadszor is bajnokok lesznek” – tette hozzá Gubík László, a címvédő csapatkapitánya, a bajnokság ötletgazdája

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?